Om företaget

JACS AB startades av 4 killar 2007 bl.a Niclas Svensson. Våren 2008 gick Håkan Ivarsson in i JACS AB tillsammans med Niclas Svensson.
Med goda erfarenheter inom så väl bygg och markarbeten samt järnvägsuppdrag.

Tanken bakom JACS AB var att såväl privata och företag skulle få ett företag som utför sina åtagande med högsta kvalitet och efter önskemål. Håkan & Niclas har som mål att ej växa för fort utan ta hand och värna om det kunder och jobb man har.

Från hösten 2014 driver Håkan JACS AB i egen regi. Eftersom fiber är det som ligger i tiden, alla ska ha det inom en framtid så är det något som även JACS AB är med på. Även privatpersoner måste få sina önskemål utförda och  när JACS AB lämnar med gott samvete är även kunden nöjd.

JACS samarbetar med en rad ledande företag som:

BCA är ett oberoende anläggningsföretag med ett fyrtiotal anställda och en hög teknisk kompetens.

El-kompaniet Svenska AB är ett elinstallationsföretag som utför alla förekommande typer av installationer, reparationer och underhåll av el-tele-data, entreprenad arbete, konsult och projekteringsuppdrag.

Bengtssons VVS AB i Hörby utför det mesta inom vvs-branschen, allt från att renovera badrum till kompletta lösningar för fastigheter.

Veksø är ett danskt design- och marknadsorienterat företag, som producerar och marknadsför ett brett sortiment av arkitektritade och funktionella gatu- & park-möbler till stadsrummet.

Peab är ett bygg- och anläggningsföretag, vars främsta ledstjärna är total kvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga för framtiden

Behöver du hjälp med tjänster inom mark och byggentreprenad?

Jacs AB

Råby 3009
242 92 Hörby

  

Håkan 0733 – 44 91 03